Beplanting van tuinen

Is uw tuin overgroeid? Nemen bepaalde soorten beplanting de overhand? Dan kunnen wij de beplanting opnemen, scheuren en weer herplanten in combinatie met eventuele nieuwe beplanting. Wij maken dan desgewenst voor u een op maat gemaakt beplantingsplan.

Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van uw tuin. Zowel in het totale onderhoud als in het aanbrengen van beplanting. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven.

Voor het opvragen van een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
 

Totaalonderhoud per seizoen

De werkzaamheden aan uw tuin kunnen per seizoen verschillen, daarom bieden wij zowel voorjaarsbeurten als winterbeurten aan. Ook andere werkzaamheden zoals het snoeien van de hagen, of het onkruidvrij maken van tuinen kunnen in overleg uitgevoerd worden. Kortom alles is mogelijk en bespreekbaar.

Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van uw tuin. Zowel in het totale onderhoud als in het aanbrengen van beplanting. Dit doen wij zowel voor particulieren als bedrijven!

Wij luisteren naar u en uw wensen en springen daarop in door een goed onderhoudsplan te maken. Eventuele aanpassingen aan uw tuin, kunnen wij ook uitvoeren. Tijdens het gehele proces denken wij mee en adviseren u waar nodig.Wij zorgen ervoor dat u nog vele jaren van uw tuin kunt genieten!

Duitman Hoveniers